ŞANLIURFA / SURUÇ - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Aydın Mahallesi Atatürk Bulvarı No.21 Suruç/Şanlıurfa
Vizyon
Sosyal paydaşların beklentilerini üst düzeyde karşılayacak değişime açık müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip toplumsal sorumluluk bilincinde ve çağdaş dünyanın gerektirdiği bilgi, beceri, değer, teknoloji ve kaliteli hizmetin etkin sunumunu sağlayarak eşdeğer kurumlarla yarışabilecek düzeye erişmiş kaliteli seçkin bir kurum olmaktır
Misyon
Suruç ilçesinde Milli Eğitim Sisteminin genel Amaç ve Temel İlkeleri doğrultusunda yasa ve diğer mevzuatın uygulanması e sosyal paydaşların konaklama,yeme,içme,dinlenme ve eğlenme gereksinimlerini karşılamak ve müşteri memnuniyetinin artırılmasını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Ulaşım yönünden bir sıkıntı bulunmamaktadır. Şehir içi çalışan minibüsler kurumumuz önünden geçmektedir.
İlçe Merkezi
Kurumumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.